Kezdőlap Kedvencekhez ad Levélküldés - Kapcsolat Letöltések Ajánlatkérés

feszített víztükrű medence szett

 Feszített víztükör egyszerűen

 

 Újdonság

 STYROPOOL® feszített víztükörrel
 
Medence létrával
750 x 350 x 145 cm méretben
Egy Styropool medence feszített víztükörrel, a gyors és könnyű építés mellet nagyszerű fürdési élményt kínál.
A víz teljesen kitölti a medencét, amely a szép optikai látványa mellett, harmonikusan illik a kertbe.
A fesz
ített víztükör nemcsak tiszta vizet, hanem kitűnő medencehidraulikát is biztosít.
F
ürdés közben Önt és vendégeit az élvezetes fürdés mellett, nem zavarja, a medence perem a szabad kilátást a környezetre.
A szett tartalmaz minden
elemet, ami szükséges az Ön medenceálmának a megvalósításához.
 
A szett tartalma
STYROPOOL® XXL- elemek 750x350x145cm medence mérethez
RRSys rendszerű tulfolyó, lefolyó, folyókarács fehérszínben
Alkorplan Super 2000 medence fólia, 2 tekercs 2,05 m, széles válaszható színben
Vlies 100 m2, ragasztó
4 padlóbefúvó, takaró blendével
Létra EB 4 WW
Homokszűrő berendezés ZPF-6414 üveg szűrőtöltettel
Tároló tartály 3000L
NR12 szintszabályozás
Pool Control Szűrő vezérlés
 
 
 
 
 
STYROPOOL® feszített víztükörrel 750 x 350 x 145 cm
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
STYROPOOL® feszített víztükörrel 750 x 350 x 145 cm
 
6 800 000 Ft bruttó*
 
Kérje egyedi ajánlatunkat akár létrás, akár lépcsős kivitelre!

 Nyomtatóbarát verzió | 2015-04-24 14:48:41hőszivattyúk

hőszivattyuk - hőszivattyúk

A környezetből környezetbarát módon energiát használhatunk a medence vizének fűtéséhez. A hőszivattyúk között ma már nem is könnyű választani. Mi a levegő hőjét hasznosító berendezéseket ajánlunk Önöknek. Ezek a berendezések akár a ház fűtésére és a használati melegvíz előállítására is alkalmasak.


Részletek »

Medence tisztító robotok - Medence tisztítás

        A medence tisztítása nem csak a víz tisztításából áll. El kell távolítani a medence aljára leült szennyeződéseket is. Ezt porszívóval lehet megtenni. A működési elve hasonló a háztartásban használt porszívókhoz. Egyetlen különbség van itt nem levegőt, hanem vizet szívnak a berendezések. Az alábbiakban bemutatunk néhány berendezést.

CYBERNAUT

A CYBERNAUT teljesen automatikusan dolgozik, még a redőnyszerű medencefedések alatt is; nem szükséges felügyelni takarítás közben. Beépített szűrőrendszerének köszönhetően a CYBERNAUT óránként több ezer liter vizet képes 30 mikronnyi pontossággal átszűrni. A vízápolószerek egyenletesebb keveredését is megkönnyíti, mivel állandó mozgásával a vizet keringésben tartja, a leülepedett vegyszert felkavarja. A CYBERNAUT egy intelligens, mikroprocesszorral vezérelt robot, amely a medence méretének és alakjának megfelelően programozható, vagy kézzel is vezérelhető, ha a medence egy bizonyos részét kell tisztítani. Megtisztítja a falakat, a padlót, lépcsőket és létrákat, a három beállítható ciklusnak (45 perc, 90 perc, 180 perc) megfelelően. 30 V-os egyenfeszültséggel működik, beépített transzformátorral, 16,5 m-es kábellal.


Részletek »
kollektorok

napkollektorok - kollektorok

A medence vizének melegítésével meghosszabbítható a "szezon". A fűtésre többféle lehetőség közül választhatunk igényeinknek, és a pénztárcánknak megfelelően.
Az alábbiakban a napkollektorok közül mutatunk néhány fajtát. Ezek közül néhánynak fontos jellemzője, hogy a medence vizét közvetlenül melegítik nem igényelnek hőcserélőt és keringető szivattyút.

 

 


Részletek »
Cégtörténet

Cégtörténet - Cégtörténet

 

A Máglya Kft-t 1990-ben alapítottuk, belföldi tulajdonú vállalkozásunk székhelye Vas megyében, Szombathelyen van.  Magyarországon az elsők között kezdtünk el medencékkel és azok tartozékaival foglalkozni. Medence üzletágunk fő profilja úszómedencék kivitelezése, felújítása, javítása és karbantartása; medence tartozékok, wellness-termékek értékesítése. Ezeken kívül foglalkozunk még szaunák, infrakabinok, pezsgőfürdők és szökőkutak kivitelezésével, karbantartásával és a hozzájuk kapcsolódó termékek, tartozékok kereskedelmével. Kéménytechnika üzletágunkról bővebben olvashat itt.

 

Részletek »