Kezdőlap Kedvencekhez ad Levélküldés - Kapcsolat Letöltések Ajánlatkérés

» Elérhetőség

Medence tisztító robotok

        A medence tisztítása nem csak a víz tisztításából áll. El kell távolítani a medence aljára leült szennyeződéseket is. Ezt porszívóval lehet megtenni. A működési elve hasonló a háztartásban használt porszívókhoz. Egyetlen különbség van itt nem levegőt, hanem vizet szívnak a berendezések. Az alábbiakban bemutatunk néhány berendezést.

CYBERNAUT

A CYBERNAUT teljesen automatikusan dolgozik, még a redőnyszerű medencefedések alatt is; nem szükséges felügyelni takarítás közben. Beépített szűrőrendszerének köszönhetően a CYBERNAUT óránként több ezer liter vizet képes 30 mikronnyi pontossággal átszűrni. A vízápolószerek egyenletesebb keveredését is megkönnyíti, mivel állandó mozgásával a vizet keringésben tartja, a leülepedett vegyszert felkavarja. A CYBERNAUT egy intelligens, mikroprocesszorral vezérelt robot, amely a medence méretének és alakjának megfelelően programozható, vagy kézzel is vezérelhető, ha a medence egy bizonyos részét kell tisztítani. Megtisztítja a falakat, a padlót, lépcsőket és létrákat, a három beállítható ciklusnak (45 perc, 90 perc, 180 perc) megfelelően. 30 V-os egyenfeszültséggel működik, beépített transzformátorral, 16,5 m-es kábellal.


---------------------------------------------

SUPER G+

Szkimmerre csatlakoztatható automatikus medencetisztító berendezés (min. 6m3/óra teljesítményű szűrőszivattyúhoz). 12 m speciális úszó csővel. Kimondottan szögletes medencék tisztítására alkalmas max. 3m mélységig. Megtisztítja a falakat és a padlót.

---------------------------------------------

T-5 Duo

Szkimmerre csatlakoztatható automatikus medencetisztító berendezés (min. 8 m3/óra teljesítményű szűrőszivattyúhoz).12 m speciális úszó csővel.  Tisztítja a medence alját és az oldalfalat.

Speedy - a forgó kefe

Automatikus medencetisztító bármilyen fóliás medencéhez. Felkeféli és felszívja a koszt a medencefenékről 7m átmérőig vagy 7*4 m nagyságig. Kézi takarításra is használható.

---------------------------------------------

REVOLUTION

Szkimmerre vagy más szívócsatlakozásra köthető automatikus medencetakarító. Max. kb. 12*6 m-es medencékhez. Nagy fordulaton dolgozik még a sarkokban is. Extra stabil konstrukció.

---------------------------------------------

Topaze by Zodiac

Szkimmerre csatlakoztatható automatikus medencetisztító berendezés (min. 6m3/óra teljesítményű szűrőszivattyúhoz). 10m speciális úszó csővel. Kimondottan föld feletti és fóliával bélelt medencékhez.

---------------------------------------------

JetSTAR

Befúvókára csatlakoztatható automatikus medencetisztító berendezés (1 1/2"-os csatlakozással) 11m speciális, különböző hosszúságú részekből álló úszó csővel.

--------------------------------------------

VORTEX sorozat (1 3 4)   


Praktikus, egyszerű kezelés, akár lépcső és medence fal tisztítás


VORTEX 1

10 m x 5 m-es medenceméretig

 VORTEX 3

12 m x 6 m-es medenceméretig

VORTEX 4

16 m x 8 m-es medenceméretig

Képgaléria

cybernaut
speedy
cybernaut
jetstar
superG
vortex 4
vortex 1
vortex 3
T5 Duo