Kezdőlap Kedvencekhez ad Levélküldés - Kapcsolat Letöltések Ajánlatkérés

» Elérhetőség

Tippek és trükkök

Néhány tipp a D&W vízápolószer-család alternatív termékeinek használatához a vízápolásban.
A rövid ismertetőkkel szeretnénk felhívni a figyelmet a vízápolást megkönnyítő anyagokra, amelyek segítségével kevesebb vegyszert és munkát kell a medence karbantartására fordítani. Felkészülés a nyárra!

Ne várja meg a nyarat, készítse elő medencéjét a szezonra!

Az igazi tavasz megérkezésével kezdje el a medence felkészítését a fürdésre! Ne várja meg a meleget! A nagy melegben nagyon gyorsan bealgásodhat a víz, ami nagy mértékben megnehezíti a takarítást. A fürdési idény előtt ellenőrizze le medencéjét! A kemény tél nem károsította-e a berendezéseket. Ellenőrizze a szűrőberendezést, csöveket!

Kérdés esetén keressen bennünket a honlapon megadott elérhetőségeinken!

 


 

Harmonique
Javítja a vízminőséget, megakadályozza az algásodást. A víz érezhetően kellemesebb lesz, a bőrt és a szemeket kevésbé irritálja. Minden medencében tavasszal kell használni, bármilyen fertőtlenítőszer esetén. Csökkenti a víz felületi feszültségét.

Harmonique Plusz
A Harmonique-kel azonos hatású, plusz még eltünteti a vízkőlerakódást a csövekről, szűrőből, a medence faláról, és biológiai fertőtlenítő hatást gyakorol a Ph érték rövididejű, drasztikus csökkentésével.

Metal Magic (fémionok eltávolítására)
Eltávolítja a rezet, vasat, ezüstöt, kalciumot és más fémeket a medence vizéből. Ezenkívül eltávolítja a lerakódott vízkövet és a fémlerakódásokat a medence faláról és aljáról, anélkül, hogy a medence vizét le kéne engedni. Csökkenti a víz összkeménységét is. A fémeket és a vízkövet kikristályosítja, így azok lerakódnak a szűrőben, és visszaöblítéssel eltávolíthatóak. A megszáradt fém- és vízkőlerakódásokat és a nem szerves lerakódásokat is eltávolítja..

Cover Cleaner
Eltávolítja a vízkőlerakódást a különböző medencetakarókról és más felületekről (pl. PVC fólia, csempe, rozsdamentes és sima felületek). A vízkőlerakódásokat a medence használatának megszakítása nélkül lehet vele eltávolítani. A fóliát, műanyagot, csempét, fugát és a fém alkatrészeket nem károsítja. A Cover Cleaner nem egy hagyományos tisztítószer, hanem egy modern technológiájú anyag, amely a vízkő ionokat megköti, így azok a szűrőn fennmaradnak, és onnét visszaöblítéssel eltávolíthatóak.

Szűrő Tisztító
A Szűrő Tisztító egy  hatékony szer a homokszúrők, szűrőbetétes szűrők és a Kieselgurfilter tisztítására. Megnöveli az áteresztőképességet, a szűrőt nem kell olyan gyakran tisztítani. Az így elért nagyobb szűrőhatékonyság jobb vízminőséget eredményez. A Szűrő Tisztító eltávolítja a vízkövet, a szerves részecskéket, olajmaradékot és egyéb szennyeződéseket, amelyek a szűrőben összegyűltek A Szűrő Tisztítót a következő anyagokkal használhatja együtt: klór, bróm, biguanidok (PHMGB: Nicosil-Baquasil-Revasil), Nicotop, AquaCare, AquaSoft, Gentle Spa, SpaCare, SpaSoft, réz-/ionizációs rendszerek, ózon

AquaCare 100
Biológiai, klórmentes enzimalapú tisztítószer magán medencékhez. Minden más tisztítószerrel együtt használható. Különösen az AquaSofttal való kombinációját ajánljuk.

AquaSoft
Az AquaSoft egy klórmentes, löketszerűen ható tisztítószer úszómedencékhez. Kellemes érzetűvé teszi a vizet és rendkívül hatékony, aktív oxigénbázisának köszönhetően. A Bio-poolG-vel való kombinációját különösen ajánljuk.

AquaPower
A legújabb High Tech anorganikus klórgranulátum löketszerű klórozáshoz.

• Erősebb és gyorsabb hatás, gyors újrafelépülés.
• Kevesebb vízkövet és cianidot tartalmaz
• Tiszta klór – magas hatékonyságú
• Löketszerű klórozáshoz a legjobb klórtartalmú szer
• 3-fázisú kombi tabletta
• Az új organikus klórtabletta erősebb és gyorsabb hatású.
• Kevesebb vízkövet és cianidot tartalmaz, fertőtlenítő, pelyhesítő és algaölő hatású.

Biopool G
Biológiai tisztítószer, a szerves szennyeződést, a zsírt és a hulladékot elbontja. A medence falát a víz kontúrjánál tisztán tartja. Megnöveli a szűrő hatékonyságát, mivel a szerves szennyeződést, amit visszaöblítéssel nem lehet eltávolítani, elbontja; megakadályozza a Chloraminen képződését, semlegesíti a kellemetlen szagokat, minden fertőtlenítő- és tisztítószerrel kombinálható, környezetbarát, biológiai úton lebontható, természetes enzimeket és növényi kivonatokat tartalmaz.